DESCENDENTII OBIECTE ASCUNSE - JOCURI CU DESCENDENTII

DESCENDENTII OBIECTE ASCUNSE - JOCURI CU DESCENDENTII

Cele mai populare JOCURI CU DESCENDENTII

Descrierea jocului Descendentii Obiecte Ascunse:
Descendentii Obiecte Ascunse este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si spiritul de observatie. In fiecare nivel trebuie sa gasiti niste obiecte ascunse in diferite incaperi. Va trebui sa folositi mouse-ul ca sa dati click pe obiectele pe care le gasiti in camera. Daca vreti sa apropiati imaginea trebuie sa folositi rotita de la mouse ca sa vedeti mai bine daca se afla acolo obiectul pe care trebuie sa il gasiti. Incercati sa gasiti obiectele inainte ca timpul sa se termine ca sa ii ajutati pe eroii nostrii din filmul Descendentii sa isi indeplineasca misiunile. Pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap. In partea de jos a ecranului veti avea lista cu obiectele pe care trebuie sa le gasiti.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Descendentii Obiecte Ascunse acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu obiecte ascunse, jocuri cauta obiectele ascunse, hidden mystery map, jocuri cu descendentii 2015, jocuri cu descendentii disney channel, jocuri cu descendants,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 26528 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Descendentii Obiecte Ascunse, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

alexia 234 a spus 13.08.2016

sunt o proasta ]

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info