DUELUL UNELTELOR - JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

ULTIMELE JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

DUELUL UNELTELOR - JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

Cele mai populare JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

Descrierea jocului Duelul Uneltelor:
In acest joc va trebui sa il ajutati pe Blaze sa adune diferite unelte pe care le va folosi AJ ca sa repare masinile monstru. Desi pare simplu nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil si trebuie sa munciti foarte mult si sa dati dovada de indemanare si agilitate pentru a va indeplini obiectivul cu succes. Pana ajungeti la linia de sosire trebuie sa adunati cat mai multe bonusuri de pe drum. Cu cat adunati mai multe bonusuri cu Blaze cu atat veti primi mai multe puncte si asa ati putea avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. In acest joc trebuie sa folositi mouse-ul pentru a sari cu Blaze. cand sariti pe o rampa si sunteti in aer apasati pe click ca Blaze sa faca cascadorii deoarece veti primi puncte in plus si asa veti avea sanse mai mari sa intrati in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Duelul Uneltelor acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: tool duel, jocuri cu unelte, jocuri cu blaze si masinile monstru 2015, jocuri cu blaze si masinile monstru nickelodeon, jocuri nickelodeon, jocuri blaze and the monster machines games, jocuri cu monster truck,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 7637 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Duelul Uneltelor, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

luca a spus 26.07.2015

e tare

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info