BLAZE SI MASINILE MONSTRU PUZZLE - JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

ULTIMELE JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

BLAZE SI MASINILE MONSTRU PUZZLE - JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

Cele mai populare JOCURI CU BLAZE SI MASINILE MONSTRU

Descrierea jocului Blaze si Masinile Monstru Puzzle:
Blaze si Masinile Monstru Puzzle este cel mai nou joc cu eroii nostrii de la Nickelodeon care iti va testa indemanarea si agilitatea, deoarece numai asa veti reusi sa terminati jocul cu succes. Acesta este un joc aparut special pentru pasionatii de jocuri de indemanare si pentru fanii eroilor nostrii de la Nickelodeon din serialul Blaze si masinile monstru. In acest joc veti avea de rezolvat un puzzle si daca vreti sa demonstrati cat sunteti de buni trebuie sa il faceti cat mai repede. Veti avea de facut un puzzle foarte frumos care are in el o imagine cu Blaze si pilotul sau AJ. Acestia sunt prieteni foarte buni si incearca sa devina cei mai mari campioni. Lucreaza impreuna si reusesc sa treaca mereu de toate obstacolele ce le ies in cale. In acest joc va trebui sa folositi mouse-ul pentru a aranja piesele cat mai repede.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Blaze si Masinile Monstru Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: blaze and the monster machines puzzle, jocuri cu blaze si masinile monstru 2015, jocuri cu blaze si masinile monstru nickelodeon, jocuri nickelodeon, jocuri blaze and the monster machines games, jocuri cu monster truck,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 5470 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Blaze si Masinile Monstru Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Blaze si Masinile Monstru Puzzle!

Made by www.firstpixel.info