APARAREA LUI MARIO - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Apararea lui Mario:
Apararea lui Mario este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc va trebui sa il ajutati pe Mario si pe prietenii sai sa protejese niste broaste nevinovate care sunt atacate de inamicii lui Mario. Trebuie sa stati in jurul broastelor si sa le aparati de inamicii care se apropie. Desi pare simplu la inceput, nu va grabiti sa judecati deoarece pe masura ce avansati in nivele superioare vor fi tot mai multi inamici si va fi din ce in ce mai dificil sa le faceti fata. Trebuie sa ii prindeti deoarece numai asa ii veti distruge. Daca un inamic ajunge la broasca o va distruge si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. In acest joa veti nevoie de mouse pentru a va deplasa cu Mario si cu prietenii sai. Trebuie sa folositi tuburile colorate sa va deplasati dintr-o parte in alta a terenului.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Apararea lui Mario acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu aparare, jocuri defense, mario toad defense, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2263 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Apararea lui Mario, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Apararea lui Mario!

Made by www.firstpixel.info