MARIO SI LANSATORUL DE RACHETE - JOCURI CU MARIO

MARIO SI LANSATORUL DE RACHETE - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario si Lansatorul de Rachete:
Mario si Lansatorul de Rachete este unul din cele mai noi jocuri aparute in categoria impuscaturilor numai aici pe site-ul nostru, www.jocuri-friv.ro, care iti va testa indemanarea si precizia. In fiecare nivel veti avea un anumit numar de rachete cu care puteti sa trageti. Va trebui sa le folositi ca sa distrugeti inamicii. Daca nu reusiti sa distrugeti toti inamicii si ramaneti fara munitie, veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. In acest joc va trebui sa folositi mouse-ul pentru a pune tinta si pentru a trage cu lansatorul de rachete. Trebuie sa fiti atenti la obstacolele din fiecare nivel, deoarece va vor incurca si riscati sa ramaneti fara munitie. DAti tot ce aveti mai bun pentru a impusca toti inamicii din cat mai putine trageri deoarece numai asa veti primi puncte in plus, numai asa puteti avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario si Lansatorul de Rachete acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu bazooka, jocuri cu lansatoare de rachete, mario bazooka, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 4877 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario si Lansatorul de Rachete, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario si Lansatorul de Rachete!

Made by www.firstpixel.info