MINECRAFT ONLINE - JOCURI MINECRAFT

MINECRAFT ONLINE - JOCURI MINECRAFT

Cele mai populare JOCURI MINECRAFT

Descrierea jocului Minecraft Online:
Minecraft Online este cel mai nou joc aparut in categoria jocurilor cu Minecraft, care iti va testa indemanarea si spiritul de aventura. In acest joc veti avea nevoie de tastele w, a, s, d sau de sageti pentru a va deplasa cu personajul. Cu tasta space trebuie sa sariti iar cu mouse-ul sa faceti diferite actiune: sa distrugeti lucruri, sa colectati lucruri sau sa construiti lucruri. In acest joc veti avea nevoie de rabdare pentru a indeplini toate sarcinile din fiecare lume in care calatoriti. Pentru inceput trebuie sa indepliniti niste sarcini simple: sa deschideti inventarul, sa distrugeti un copac, sa plasati un bloc de beton, sa colectati anumite obiecte si asa mai departe. In partea de jos a ecranului veti avea lucrurile pe care le puteti folosi. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru cu Minecraft.

Instructiuni: folositi sagetile pentru deplasare
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Minecraft Online acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: mine blocks, jocuri minecraft 2015, jocuri minecraft noi, jocuri minecraft multiplayer, jocuri minecraft online, jocuri minecraft 2,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 46471 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Minecraft Online, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

stas a spus 07.03.2018

ar trebui sa fie an fiecare parte

armin a spus 04.05.2016

tare

fgfgf a spus 05.03.2016

cum pui ce va pe jos asa si sa maninci

xyjfd a spus 04.03.2016

esare joc

Xonia a spus 04.11.2015

Stie-cineva-cu-se-poate-manca-in-joc?

gamerul costy a spus 02.09.2015

tare dar ar trebuii si multyplayer.

razvan a spus 25.08.2015

tare

alexandra a spus 24.08.2015

este super

gta 5 a spus 21.08.2015

tare

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info