COLOREAZ-O PE MAL - JOCURI CU DESCENDENTII

COLOREAZ-O PE MAL - JOCURI CU DESCENDENTII

Cele mai populare JOCURI CU DESCENDENTII

Descrierea jocului Coloreaz-o pe Mal:
Mal, fata draguta din Descendentii este acum prezenta in noul joc pe care te invitam sa-l joci si totodata sa ne demonstrezi ca esti capabil sa treci cu bine de toate probele pe care Mal alaturi de intreaga aechipa a descendentilor le are. Pentru inceput va trebui sa te uiti foarte bine la imaginea sau poza pe care ti-am furnizat-o, dupa care va trebui sa iti alegi culorile cu care vrei sa o colorezi. Poti de asemenea sa iti alegi atat carioci colorate cat si creioane; in cazul in care ai facut ceva gresit nu te stresa deoarece la fel de repede poti sa stergi tot ceea ce ai gresit cu radiera care se poate mari si micsora cum vrei tu. Mare grija la aceste activitati pe care le ai si incearca totodata sa ne demonstrezi ca esti capabil sa treci cu bine de toate nivelele acestui joc.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa o colorezi pe Mal.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Coloreaz-o pe Mal acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu descendentii noi, jocuri cu descendentii 2015, jocuri de colorat, jocuri de colorat fete, jocuri de colorat usoare, jocuri de colorat cu creioane, jocuri de colorat cu carioca,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 25433 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Coloreaz-o pe Mal, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Coloreaz-o pe Mal!

Made by www.firstpixel.info