AJUTA-L PE ELIOT KID - JOCURI CU ELIOT KID

AJUTA-L PE ELIOT KID - JOCURI CU ELIOT KID

Cele mai populare JOCURI CU ELIOT KID

Descrierea jocului Ajuta-l pe Eliot kid:
Copilul Extraterestru, asa numitul Eliot kid are mari probleme, motiv pentru care iti cere urgent sa-l ajuti cat mai repede, demonstrandu-ne ca esti un bun prieten al lui si totodata ca reusesti alaturi de acesta sa treci cu usurinta peste toate nivelele urmatorului joc. Mai intai va trebui sa sti ca lui Eliot kid ii place Matematica, insa uneori are dificultati in ceea ce priveste adunarea, scaderea, inmultire sau impartirea, iar tu va trebui sa ii soptesti raspunsul corect pentru fiecare dintre intrebarile pe care le ai. Jocurile de logica, indemanare sunt favoritele lui, motiv pentru care si-a facut o poza cu intreaga gasca, cu cei mai buni prieteni si familia si a adaugat-o intr-un joc de puzzle extraordinar. Tu va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa dobori recordul pentru cel mai bun timp scos la conceperea acestui joc de puzzle. O data ce ai reusit sa le faci pe toate cu siguranta esti obosit si murdar, transpirat la fel ca si Eliot kid, motiv pentru care te rugam sa-l ajuti pe Eliot sa se spele in cada lui de la ei de acasa. Curata-l foarte bine si incearca sa faci totul astfel incat sa reusesti sa ne demonstrezi tuturor ca sti exact cum trebuie sa te speli, cu sapun, sampon iar in final cel mai bun parfum.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa treci prin toate nivelele de dificultate ale noului joc de copii cu Eliot kid.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ajuta-l pe Eliot kid acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri kizi 2016, jocuri yepi, jocuri 2016, jocuri puzzle 2016, jocuri cu matematica 2016, jocuri pentru copii mici, jocuri de curatat, jocuri cu eliot kid 2015, jocuri cu eliot kid cartoon network, jocuri cartoon network, jocuri cu adunare si scadere, jocuri cu imultire si impartire,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 10432 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ajuta-l pe Eliot kid, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

marian a spus 17.04.2016

sutin calo yala meda smeno ca sutiboolh facern paovrrefc rewddddwztsrdfcv shfdgd v6667 dg6vrzuf6uzdgggsuxczh

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info