INAZUMA ARE PROBLEME - JOCURI CU INAZUMA ELEVEN

INAZUMA ARE PROBLEME - JOCURI CU INAZUMA ELEVEN

Cele mai populare JOCURI CU INAZUMA ELEVEN

Descrierea jocului Inazuma Are Probleme:
Problemele lui Inazuma 11 sunt de cele mai multe ori legate de echipa in care joaca, unde este un real antrenor pentru intreaga echipa de fotbal, nu doar pentru portarii din echipa, insa de data aceasta va trebui sa isi puna mintea la contributie si sa incerce sa doboare din ce in ce mai multe recorduri de Puzzle, matematica, iar la final un joc in care vom ilustra cum Inazuma Eleven merge la baie si face dus, iar tu va trebui sa fii mereu alaturi de el si de intreaga echipa astfel incat totul sa decurga asa cum trebuie. Pentru inceput va propun un joc de matematica, astfel incat sa le demonstram tuturor ca fotbalistii reusesc sa rezolve diferitele probleme de matematica: adunare, inmultire, scadere si impartire. O data ce ai reusit sa treci de aceste probe iti sugerez sa treci direct la jocul de Puzzle unde vei avea de completat o imagine cat mai repede si sa incerci sa ne demonstrezi ca esti capabil sa castigi admiratia jucatorilor jocurilor de logica si de indemanare.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa treci prin toate cele 3 joculete cu Inazuma Eleven: matematica, de spalat si puzzle.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Inazuma Are Probleme acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu puzzle 2016, jocuri de spalat, jocuri de curatat, jocuri cu matematica usoara, jocuri cu matematica pentru copii, jocuri cu inazuma eleven 2015, jocuri cu inazuma eleven 11, jocuri cartoon network,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 20655 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Inazuma Are Probleme, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

LUCAS a spus 15.10.2016

tare

malina a spus 18.07.2016

este foarte tare

frico a spus 20.06.2016

tare

traian a spus 30.03.2016

Smecher

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info