SALVARE IN PESTEREA DE GHEATA - JOCURI CU OCTONAUTI

SALVARE IN PESTEREA DE GHEATA - JOCURI CU OCTONAUTI

Cele mai populare JOCURI CU OCTONAUTI

Descrierea jocului Salvare in Pesterea de Gheata:
Salvare in Pesterea de Gheata este cel mai nou joc aparut in categoria octonautilor care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc va trebui sa il ajutati pe capitanul Barnacles sa salveze niste pesti care au fost prinsi intr-o pestera de gheata si nu mai pot scapa. Acesta va folosi nava lui care este dotata cu un burghiu foarte mare care poate sa treaca prin gheata si sa ajunga la pestii prinsi in pestera. Trebuie sa fiti atenti deoarece aparatul are o anumita energie, afisata in partea de jos a ecranului si daca se termina inainte sa salvati toti pestii din fiecare nivel veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Trebuie sa va ganditi bine care este cel mai scurt drum catre pesti ca sa nu irositi energia. In acest joc veti avea nevoie de sageti cu ajutorul carora trebuie sa va deplasati prin pestera cu capitanul Barnacles.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Salvare in Pesterea de Gheata acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: captain barnacles and the ice cave rescue, jocuri cu capitanul barnacles, jocuri cu octonauti noi, jocuri cu octonauti 2015, jocuri the octonauts,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 592 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Salvare in Pesterea de Gheata, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Salvare in Pesterea de Gheata!

Made by www.firstpixel.info