HAZEL PICNIC IN FAMILIE - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

HAZEL PICNIC IN FAMILIE - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Hazel Picnic in Familie:
Bebelusa Hazel impreuna cu toata familia sa, s-a gandit sa mearga la un picnic pe cinste pentru a se distra in weekend, motiv pentru care si-a luat toti prietenii, s-a urcat in tren si a pornit spre destinatie. O data ajunsi acolo va trebui sa isi debaraseze toate bagajele pe care le are, dupa care va trebui sa pornesti spre diferitele carusele care te vor arunca in aer, te vei putea plimba cu trenul impreuna cu toti prietenii si prietenele pe care le ai. Ai grija si te intreaga familie, de surioara si de fratele tau, incearca sa ii distrezi si pe ei, sa le cumperi de mancare, dulciuri, sucuri, jeleuri astfel incat sa va simtiti bine cu totii la picnicul ce tocmai urmeaza sa il ai. Daca reusesti sa o faci pe Baby Hazel sa se simta bine, sa fie fericita, bucuroasa vei vedea ca jocul te va recompensa cu puncte bonus care te pot ajuta sa ajungi in varful clasamentului jucatorilor.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa gestionezi toata actiunea de la picnic.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hazel Picnic in Familie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu picnic, jocuri cu copii mici, jocuri cu bebelusi hazel 2016, jocuri cu bebelusi hazel noi, jocuri cu baby hazel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3519 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hazel Picnic in Familie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Hazel Picnic in Familie!

Made by www.firstpixel.info