TRANSPORTA PIATRA - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Transporta Piatra:
Pentru constructori, zidari, mesteri care construiesc si ridica cladiri, case, piatra este unul dintre cele mai importante obiecte deoarece ii ajuta sa termine mai eficient si mai repede intreaga cladire, insa pentru asta avem nevoie de un sofer care sa transporte piatra de la cariera de piatra pana in oras acolo unde mesterii o folosesc in constructii. Te-am ales pe tine sa ne ajuti sa transportam piatra de pe munti pana la clienti in cel mai rapid mod, insa ceea ce conteaza cel mai mult la noul joc este sa reusesti sa nu rastorni piatra din camion si rin remorca tirului cu care transportam, motiv pentru care va trebui sa fii atent si sa te uiti bine inainte sa pornesti la drum care este cel mai usor traseu de parcurs, fara prea multe obstacole. Urca-te peste pietre, lemnele din padure, stanci, insa mare grija la nu te accidentezi si sa pierzi pe drum toata marfa deoarece va trebui sa incepi din noul nivelul la care ai ramas ori de cate ori ai murit.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa conduci aceasta raba cu piatra.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Transporta Piatra acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu masini de transport, jocuri cu camioane cu remorca, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2016, jocuri cu raba,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 5182 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Transporta Piatra, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Transporta Piatra!

Made by www.firstpixel.info