FULGER MCQUEEN CURSE 3D - JOCURI CU FULGER MCQUEEN

FULGER MCQUEEN CURSE 3D - JOCURI CU FULGER MCQUEEN

Cele mai populare JOCURI CU FULGER MCQUEEN

Descrierea jocului Fulger Mcqueen Curse 3D:
Un super joc cu Fulger Mcqueen (Cars) in care va trebui sa ne demonstrezi tuturor ce sofer bun este intr-o cursa de formula 1 3D care tocmai a inceput pe care te invitam sa o incepi pe locul ultim in clasament si sa o terini pe locul intai ca un adevarat campion ce esti. Mare grija si atentie la fiecare nivel de dificultate pe care il ai, incearca sa treci de toate misiunile pe care le ai, sa faci un drift cat mai bun si sa aluneci cu cauciucurile pe care le ai cat mai bine deoarece in acest fel vei reusi sa strangi cat mai mult noss, nitro care te va ajuta sa ii dai gaz, sa mergi mai repede si sa depasesti toate masinile Fulger ce sunt in fata ta. Totusi fi precaut cu toate celelalte masini din joc si incearca sa nu te accidentezi si sa treci cu brio peste toate actiunile pe care le ai, iar echpa Jocuri-Friv.ro iti ureaza spor la jocul cu Mcqueen de curse.

Instructiuni: cu sagetile va trebui sa concurezi in noul joc si sa ne demonstrezi tuturor ca esti un pilot nascar de exceptie.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Fulger Mcqueen Curse 3D acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu curse, jocuri curse, jocuri 3d 2013, jocuri cu fulger mcqueen 2013, jocuri cu fulger mcqueen cars 2, jocuri cu fulger mcqueen 3d, jocuri cu fulger mcqueen cupa piston, jocuri cu fulger mcqueen cursa, jocuri cu fulger mcqueen cupa intrecerea, jocuri cu fulger mcqueen inceputul, jocuri cu fulger mcqueen si francesco, jocuri cu fulger mcqueen dragon, jocuri cu fulger mcqueen si prieteni sai, jocuri cu fulger mcqueen de curse, jocuri cu fulger mcqueen pentru copii, jocuri cu fulger mcqueen turbo, jocuri cu fulger mcqueen drift, jocuri cu drift, jocuri cu drifturi, jocuri drift, jocuri cu masini de drift, jocuri cu masini 2013, jocuri cu masini cu noss, jocuri cu masini cu nitro,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 79227 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Fulger Mcqueen Curse 3D, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

gnj a spus 14.01.2014

fr

alex a spus 05.01.2014

e tare jocul asta pentru ca e in 3D

dima a spus 27.12.2013

super

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info