MARIO RAZBUNARE CU KARTUL - JOCURI CU MARIO

MARIO RAZBUNARE CU KARTUL - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario Razbunare cu Kartul:
Mario Razbunare cu Kartul este un joc palpitant aparut in categoria masinilor, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc va trebui sa il ajutati pe Mario sa faca fata provocarilor din fiecare nivel. Veti conduce cartul lui MArio si trebuie sa il ajutati sa supravietuiasca in fiecare nivel deoarece in fata lui este un monstru care incearca sa il distruga. Trebuie sa folositi sagetile pentru a controla masina ca sa va feriti de obstacolele aruncate de monstru. Daca va loveste veti pierde din energie. Aceasta energie este afisata in partea de sus a ecranului si daca se termina va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Pe drum pe langa obstacole sunt si bonusuri pe care va sugerez sa le adunati pentru a primi puncte in plus. Ca sa recuperati din energia pierduta incercati sa adunati de pe drum canistrele cu combustibil.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario Razbunare cu Kartul acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu carturi, jocuri cu karturi, mario kart revenge, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2588 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario Razbunare cu Kartul, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario Razbunare cu Kartul!

Made by www.firstpixel.info