ELENA DIN AVALOR PUZZLE - JOCURI CU ELENA DIN AVALOR

ELENA DIN AVALOR PUZZLE - JOCURI CU ELENA DIN AVALOR

Cele mai populare JOCURI CU ELENA DIN AVALOR

Descrierea jocului Elena din Avalor Puzzle:
Primul joc cu Elena din Avalor este un joc in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa elimini din ce in ce mai repede toate elementele de puzzle pe care le ai, descoperand in felul acesta noile activitatile pe care Elena le are. Pentru asta, in imaginea si pozele pe care le ai o vei avea pe Elena din Avalor, mai precis fata ei marita, iar tu va trebui sa incerci sa asamblezi intreaga imagine dupa distrugerea ei. Incearca sa rezolvi acest joc de puzzle cat mai repede si intr-o maniera profesionista.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa gestionezi noul joc cu Elena.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Elena din Avalor Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri puzzle cu fete, jocuri cu elena din avalor noi, jocuri cu elena din avalor 2016, jocuri cu printesa elena,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2061 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Elena din Avalor Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Elena din Avalor Puzzle!

Made by www.firstpixel.info