ELENA DIN AVALOR PUZZLE 2 - JOCURI CU ELENA DIN AVALOR

ELENA DIN AVALOR PUZZLE 2 - JOCURI CU ELENA DIN AVALOR

Cele mai populare JOCURI CU ELENA DIN AVALOR

Descrierea jocului Elena din Avalor Puzzle 2:
Cel de-al doile joc cu Elena din Avalor este un joc in care va trebui sa iti pui mintea la contributie si totodata sa ne demonstrezi ca esti capabil sa treci cu bine de toate nivelele de dificultate pe care le ai in puzzle-ul acesta castigand punctele bonus puse la dispozitia ta. Ceea ce este cel mai important este ca la finalul jocului sa reusesti sa acumulezi un punctaj care sa te ajute sa cresti in ochii lui Elena din Avalor deoarece doar asa puteti deveni cele mai bune prietene si iti va putea arata si alte jocuri de gatit, jocuri de imbracat, jocuri de aventura cu Elena.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa treci cat mai repede de toate nivelele de dificultate ale noului joc cu Elena din Avalor.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Elena din Avalor Puzzle 2 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri puzzle greu, jocuri cu elena din avalor noi, jocuri cu elena din avalor 2016, jocuri cu printesa elena,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2257 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Elena din Avalor Puzzle 2, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

issa a spus 12.11.2016

imi plac ejocurl este foarte frumos cu elena din avalor

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info