ELENA DIN AVALOR DE MEMORIE - JOCURI CU ELENA DIN AVALOR

ELENA DIN AVALOR DE MEMORIE - JOCURI CU ELENA DIN AVALOR

Cele mai populare JOCURI CU ELENA DIN AVALOR

Descrierea jocului Elena din Avalor de Memorie:
Elena impreuna cu toate Printesele DIsney vrea ca tu sa ai o memorie perfecta, sa iti imbunatatesti logica, motiv pentru care am hotarat sa iti oferim un nou joc cu Elena din Avalor si aceste carti de memorie in care va trebui sa tintesti elementele pe care le ai cat mai repede si sa faci grupa de cate 2 carti identice, asemanatoare pentru a castiga intreg jocul si meciu disputat intre tine si ea. Pentru asta va trebui sa ai o memorie foarte buna si sa te incadrezi in timpul prescris de joc astfel incat sa reusesti sa castigi din ce in ce mai multe nivele de dificultate si sa progresezi in noul de memorie pe care Jocuri-Friv.ro ti-l ofera.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa ghicesti ceea ce se afla in spatele acestor carti de memorie.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Elena din Avalor de Memorie acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri de memorie, jocuri pe timp, jocuri cu elena din avalor noi, jocuri cu elena din avalor 2016, jocuri cu printesa elena, jocuri yepi, jocuri friv 100, jocuri de fete 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 6214 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Elena din Avalor de Memorie, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Elena din Avalor de Memorie!

Made by www.firstpixel.info