ELENA DIN AVALOR X SI 0 - JOCURI CU ELENA DIN AVALOR

ELENA DIN AVALOR X SI 0 - JOCURI CU ELENA DIN AVALOR

Cele mai populare JOCURI CU ELENA DIN AVALOR

Descrierea jocului Elena din Avalor X si 0:
Elena din Avalor este o printesa care adora incercarile, motiv pentru care a hotarat sa incerce noul joc de copii in care este vorba despre clasicul joc x si 0 in care va trebui sa iti pui mintea la contributie impreuna cu prietenul tau, sora ta, fratele sau colegul de clasa pentru a reusi sa il distrugi cu x sau cu 0. Pentru castigarea fiecarui nivel din urmatorul joc al Printesei Elena din Avalor va trebui sa pui cel putin 3 de x sau 3 de 0 intr-o linie, iar primul care reuseste sa duca la bun sfarsit acest joc va fi premiat corespunzator castigand toate bataliile si punctele bonus oferite in jocul cu Elena din Avalor online. In cazul in care nu te descurci foarte bine si nu reusesti sa o ajuti pe Elena poti sa cauti pe Google diferitele moduri de a castiga la acest joc, mai exact felul in care trebuie sa incepi jocul, sa pui tu primul x-ul sau 0-ul pentru a reusi in cele din urma sa faci o linie completa pentru castigarea meciului.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa te descurci in noul joc de copii alaturi de Elena si toate printesele din Avalor.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Elena din Avalor X si 0 acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu x si 0, jocuri cu x si 0 in 2, jocuri cu elena din avalor noi, jocuri cu elena din avalor 2016, jocuri cu printesa elena,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2090 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Elena din Avalor X si 0, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Elena din Avalor X si 0!

Made by www.firstpixel.info