HAZEL SI CASA DIN COPAC - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

HAZEL SI CASA DIN COPAC - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Hazel si Casa Din Copac:
Hazel si Casa Din Copac este un joc interesant aparut pe site-ul nostru, in care va veti distra foarte bine alaturi de Hazel si prietenele ei, animalele. In acest joc veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas. Este foarte important sa va indepliniti sarcinile inainte ca timpul sa se termine, deoarece daca nu reusiti va trebui sa incepeti jocul de la inceput. In acest joc trebuie sa incepeti prin a va juca cu Hazel si cu iepurasul ei cu mingea. Dupa aceea trebuie sa o duceti pe Hazel in casa din copac unde trebuie sa intre in mai multe incaperi. Acolo va trebui sa o puneti sa se dea pe leagan iar apoi trebuie sa o ajutati sa faca o limonada. Trebuie sa taiati lamaia si sa o stoarceti intr-un pahar cu apa si zahar ca sa faceti o limonada delicioasa. In partea de sus a ecranului va fi cronometrul.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hazel si Casa Din Copac acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu case in copac, baby hazel tree house, jocuri cu hazel, jocuri cu bebelusi hazel 2015, jocuri cu bebelusi hazel noi, jocuri cu baby hazel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2858 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hazel si Casa Din Copac, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Hazel si Casa Din Copac!

Made by www.firstpixel.info