ELENA SI SOFIA PUZZLE - JOCURI CU ELENA DIN AVALOR

ELENA SI SOFIA PUZZLE - JOCURI CU ELENA DIN AVALOR

Cele mai populare JOCURI CU ELENA DIN AVALOR

Descrierea jocului Elena si Sofia Puzzle:
Elena si-a facut aparitia in ultimul episod din Printesa Sofia Intai, motiv pentru care am hotarat sa iti oferim un nou joc de copii in care sa iti pui mintea la contributie si sa incerci sa descoperi toate piesele acestui joc de puzzle in care cele doua printese DIsney sunt impreuna si se bucura de timpul petrecut. Pentru asta va trebui sa iti pui mintea la contributie si sa descoperi unde trebuie sa pui fiecare piesa a jocului astfel incat in cele din urma sa reusesti sa termini acest joc de puzzle cat mai repede. Daca reusesti sa termini acest puzzle cat mai repede vei fi recompensat cu puncte bonus atat pentru nivelul de dificultate unde ai ajuns cat si pentru timpul petrecut pentru rezolvarea acestui joc de puzzle cu Sofia si Elena din Avalor, cea mai recenta printesa DIsney pe care cu siguranta o cunosti deja.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa termini acest nou joc de copii.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Elena si Sofia Puzzle acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu elena si sofia, jocuri cu puzzle usoare, jocuri cu elena din avalor noi, jocuri cu elena din avalor 2016, jocuri cu printesa elena,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1881 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Elena si Sofia Puzzle, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Elena si Sofia Puzzle!

Made by www.firstpixel.info