PESTERILE MINECRAFT - JOCURI MINECRAFT

PESTERILE MINECRAFT - JOCURI MINECRAFT

Cele mai populare JOCURI MINECRAFT

Descrierea jocului Pesterile Minecraft:
Pesterile Minecraft este un joc palpitant aparut pe site-ul nostru, in care trebuie sa folositi mouse-ul sau sagetile ca sa va deplasati cu eroul nostru prin pestera. SCopul este sa adunati un anumit cristal si bonusuri din pestera si sa va intoarceti la locul din care ati pornit. Desi pare simplu nu va grabiti sa subestimati dificultatea acestui joc, deoarece pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap si trebuie sa fiti foarte atenti pentru a va indeplini obiectivul cu succes. Trebuie sa fiti atenti deoarece pesterile sunt pline de obstacole si de inamici. Trebuie sa ocoliti aceste lucruri deoarece daca intrati in ele veti pierde din viata si daca vi se termina trebuie sa incepeti nivelul de la inceput. Cu cat adunati mai multe puncte cu atat veti avea mai multe sanse sa intrati in topul jucatorilor.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Pesterile Minecraft acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu pesteri, minecaves, jocuri minecraft 2015, jocuri minecraft noi, jocuri minecraft multiplayer, jocuri minecraft online, jocuri minecraft 2,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 34750 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Pesterile Minecraft, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Matei a spus 25.01.2018

eu nu sup port parola

mina28 a spus 23.07.2017

vreau si eu edata sa joc

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info