SOFER PE CAMION - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Sofer pe Camion:
Sofer pe Camion este cel mai nou joc aparut in categoria camioanelor care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc va trebui sa folositi sagetile pentru a va deplasa cu camionul din fiecare nivel. In fiecare nivel veti conduce un alt camion si va trebui sa duceti marfa la destinatie cat mai repede. Daca ajungeti repede veti primi puncte bonus. Ca sa adunati si mai multe puncte trebuie sa incercati sa colectati de pe drum bonusuri. Va trebui sa fiti atenti sa nu avariati camionul deoarece daca se strica va trebui sa incepeti jocul de la inceput. La inceput, in primul nivel veti conduce un camion mic si nu foarte rapid, dar pe masura ce avansati in nivele superioare veti avea ocazia sa conduceti cele mai puternice camioane din lume. Cu tasta space puteti sa puneti frana de mana. Aveti grija sa nu va rasturnati deoarece trebuie sa incepeti nivelul de la inceput.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Sofer pe Camion acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu soferi, jocuri cu camioane de transport, the truck driver, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 11052 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Sofer pe Camion, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ion a spus 08.01.2016

e cel mai tare

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info