INGRIJESTE PONEIUL RANIT - JOCURI CU PONEI

INGRIJESTE PONEIUL RANIT - JOCURI CU PONEI

Cele mai populare JOCURI CU PONEI

Descrierea jocului Ingrijeste Poneiul Ranit:
Medicii veterinari ar trebui sa fie primii care joaca acest joc cu ponei deoarece ei sunt obligati sa invete exact cum se trateaza un cal sau un ponei care s-a accidentat la picioare si pe intreg corpul in momentul in care avrut sa sara peste obstacolele de la competitia unde a fost, insa din gresala a calcat gresit si a cazut exact in tufa plina de pietre unde s-a ranit foarte tare. O data ce a cazut medicii au venit dupa el cu ambulanta si l-au dus de urgenta la spital acolo unde au hotarat sa-l trateze cat mai repede si sa ii vindece toate ranile pe care le are pe tot corpul. Pentru asta mai intai va trebui sa luam un cleste cu care sa ii scoatem spinii de pe picioare si burta, dupa care cu o vata imbibata in spirt va trebui sa dezinfectam locul, iar apoi sa ii dam medicamentele care sa ccelereze insanatosirea poneiului. Dupa ce asteptam sa se zvante locul unde am dat cu dezinfectant va trebui sa cosem rana cu ac si ata chirurgicala pentru a stopa raspandirea microbilor in tot corpul si a grabi vindecarea ranilor.

Instructiuni: cu mouse-ul va trebui sa te ocupi de tratarea poneiului ranit.
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Ingrijeste Poneiul Ranit acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu ponei la doctor, jocuri cu ponei raniti, jocuri cu cai, jocuri cu cai raniti, jocuri cu cai la doctor, jocuri cu spitalul de animale, jocuri cu medici veterinari, jocuri cu medici de animale, jocuri cu ponei noi, jocuri cu ponei 2015, jocuri cu ponei mici,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 5535 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Ingrijeste Poneiul Ranit, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Ingrijeste Poneiul Ranit!

Made by www.firstpixel.info