NARUTO CONTRA BLEACH - JOCURI IN 2

Cele mai populare JOCURI IN 2

Descrierea jocului Naruto Contra Bleach:
Naruto Contra Bleach este cel mai nou joc aparut in categoria luptelor, numai aici pe site-ul nostru, in care ii aveti in prim plan pe eroii nostrii din Naruto. In acest joc puteti sa alegeti un luptator ninja alaturi de care sa luptati impotriva altui luptator. Puteti sa jucati impotriva calculatorului sau impotriva altui jucator. Acesta este un joc in 2 deci puteti sa va distrati alaturi de prietenii vostrii. Va trebui sa alegeti luptatorii si sa incepeti meciul. La fiecare lovitura primita veti pierde din viata. Daca vi se termina viata, adversarul va castiga lupta. In acest joc primul jucator trebuie sa foloseasca sagetile pentru deplasare si tastele 1, 2, 3, 4, 5 si 6 pentru atac, iar al doilea jucator trebuie sa foloseasca tastele w, a, s, d pentru deplasare si tastele u, i, o, j, k si l pentru atac. Dati tot ce aveti mai bun pentru a castiga multe meciuri ca sa demonstrati ca sunteti cel mai bun luptator.

Instructiuni: folositi sagetile si w,a,s,d pentru deplasare, u,i,o,j,k,l si 4,5,6,1,2,3 pentru atac
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Naruto Contra Bleach acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu lupte in 2, jocuri cu batai in 2, jocuri cu naruto in 2, bleach vs naruto, jocuri in 2, jocuri in 2 jucatori, jocuri multiplayer, jocuri in 2 persoane, jocuri in 2 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 16908 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Naruto Contra Bleach, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ion a spus 03.11.2015

este un joc tare

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info