MARIO LA SCHI - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario la Schi:
Mario la Schi este un joc captivant aparut pe site-ul nostru care iti va testa indemanarea, agilitatea si spiritul de competitie, deoarece numai asa veti face fata adversarilor din fiecare nivel. Trebuie sa alegeti daca doriti sa fiti cu Mario sau cu fratele sau, Luigi. Dupa aceea in fiecare nivel trebuie sa va straduiti sa ajungeti primul la linia de sosire. Desi pare simplu nu va grabiti sa judecati deoarece trebuie sa fiti foarte atenti pentru a castiga cursa pe schiuri. Va trebui sa va depasiti adversarul si sa folositi nitro pentru a prinde mai multa viteza. Aveti nitro numai atunci cand e incarcata bara din partea de jos din stanga ecranului. Trebuie sa fiti atenti la drum, sa nu va rasturnati deoarece veti pierde cursa. Incercati sa adunati monedele de pe traseul acoperit cu zapada deoarece veti primi puncte in plus. Veti avea si o harta care va arata cat mai este pana la linia de sosire.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario la Schi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu schi, jocuri cu schiuri, mario skiing stars, jocuri cu mario si luigi, jocuri cu sporturi de iarna, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3922 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario la Schi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario la Schi!

Made by www.firstpixel.info