IRIS LOLIROCK TRATAMENT FACIAL - JOCURI CU LOLIROCK

IRIS LOLIROCK TRATAMENT FACIAL - JOCURI CU LOLIROCK

Cele mai populare JOCURI CU LOLIROCK

Descrierea jocului Iris Lolirock Tratament Facial:
Iris Lolirock Tratament Facial este un joc frumos aparut pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. O aveti in prim plan in acest joc pe frumoasa Iris din serialul DIsney Lolirock pe care trebuie sa o ajutati sa fie frumoasa, deoarece are mari probleme cu tenul si nu stie ce sa mai faca. Iris are multe cosuri pe fata, sprancenele foarte mari si fata dezhidratata. Ca sa o ajutati trebuie sa folositi mai multe tratamente faciale pe baza de plante. Trebuie sa o dati cu crema pe fata cu o pensula speciala. DUpa aceea trebuie sa o spalati cu apa calda de la dus si sa o stergeti cu prosopul. Dupa va trebui sa folositi o penseta pentru a-i aranja sprancenele lui Iris ca sa fie foarte frumoasa. Trebuie sa folositi o ustensila speciala pentru a sparge cosurile de pe fata lui Iris ca sa aiba tenul curat.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Iris Lolirock Tratament Facial acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu iris, jocuri cu tratamente faciale, jocuri cu iris lolirock, jocuri cu lolirock 2015, jocuri cu lolirock disney channel, jocuri disney channel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2668742 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Iris Lolirock Tratament Facial, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

emilia a spus 27.12.2017

trebuie modificat multttttttttttt

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info