TRAIN MANIA - JOCURI CU TRENURI

Cele mai populare JOCURI CU TRENURI

Descrierea jocului Train Mania:
Train Mania este un joc palpitant in care trebuie sa treci cu bine toate nivelele conducand un tren. Scopul jocului este implu. Trebuie sa ajungi la sfarsitul nivelului cu cat mai multe produse in vagoane, in cel mai scurt timp. Desi pare o treaba usoara, nu va grabiti sa judecati, deoarece jocul este foarte dificil si va va da mari batai de cap. Jocul este impartit in mai multe nivele nivele, iar pe masura ce avansati in nivele superioare, dificultatea lor creste, dar la fel si satisfactia dumneavoastra cand o sa le terminati cu bine. In fiecare nivel vagonul trenului dumneavoastra este incarcata cu niste produse, care trebuiesc duse pana la lini de sosire. Aveti grija sa nu le scapati pe drum, deoarece daca ramaneti fara nici in produs in remorca, veti pierde si va trebui sa o luati de la inceput. In functie de cu cate produse ati reusit sa duceti la linia de sosire, vi se va acorda un punctaj. De acel punctaj mai depinde si timpul pe care il faceti pana la linia de sosire, deci incercati sa ajungeti cat mai repede posibil. La sfarsitul nivelelor se va face totalul punctelor din fiecare nivel si astfel veti avea scorul vostru la acest joc, care ar putea ajunge in topul jucatorilor.

Instructiuni: Folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Train Mania acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu trenuri noi, jocuri cu trenuri 2016, jocuri cu trenuri cu marfa, jocuri cu trenuri de armata, jocuri cu trenuri pc, jocuri cu trenuri vechi, jocuri cu trenuri cu vagoane, jocuri cu trenuri pentru copii, jocuri cu trenuri gratis, jocuri cu trenuri gratuite, jocuri de indemanare noi, jocuri de condus trenuri, jocuri cu trenuri de marfa, jocuri cu trenuri 3d, jocuri cu trenuri 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2727444 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Train Mania, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

posa a spus 10.10.2016

toate jocuriile sunt faine inafar de jocul cu zombi

bogdanposa a spus 10.10.2016

fain

ionut s a spus 02.06.2016

cine zice ca e naspa e prstttttttttttttttttttttttttttttttttt cu p mare pt ca e tare

flori a spus 27.12.2015

bravo mgfg!like

mgfg a spus 24.11.2015

nu e naspa e super naspa

ionut a spus 25.02.2014

e tare

iustin a spus 23.02.2014

cel mai foarte naspa joc din lume

cla a spus 24.01.2014

cel mai naspa joc

nic a spus 19.07.2013

misto ma

bc a spus 19.07.2013

tare

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info