CAILOU BASCHET - JOCURI CU CAILLOU

Cele mai populare JOCURI CU CAILLOU

Descrierea jocului Cailou Baschet:
In acest joc veti juca baschet alaturi de eroul nostru din desene animate. Jocul este destul de dificil si trebuie sa munciti multi daca vreti sa va faceti remarcat in fata celorlalti jucatori. VA trebui sa folositi mouse-ul cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas astfel incat sa il ajutati pe Cailou sa dea cat mai multe cosuri inainte ca timpul sa se termine. Daca reusiti puteti avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Trebuie sa folositi mouse-ul pentru a selecta unghiul cu care veti arunca mingea de baschet astfel incat sa intre in cos. Daca nu reusiti din prima incercare, nu trebuie sa renuntati. Jocul este destul de dificil de aceea trebuie sa incercati de mai multe ori pana sa va indepliniti obiectivul cu succes si sa aveti sansa sa intrati in topul jucatorilor. in partea de sus in dreapta ecranului va fi afisat cronometrul si veti avea un minut la dispozitie pentru a da cat mai multe cosuri.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cailou Baschet acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: cailou basket, jocuri cu baschet, jocuri de aruncat la cos, jocuri cu caillou 3d, jocuri cu caillou 2015, jocuri cu caillou noi, jocuri cu caillou in romana, jocuri cu caillou la pescuit,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 917 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cailou Baschet, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Cailou Baschet!

Made by www.firstpixel.info