CONSTRUIESTE PODURI - JOCURI CU TRENURI

CONSTRUIESTE PODURI - JOCURI CU TRENURI

Cele mai populare JOCURI CU TRENURI

Descrierea jocului Construieste Poduri:
Construieste Poduri este un joc palpitant de indemanare care va va testa agilitatea si spiritul de observatie. Scopul jocului este sa acoperiti prapastile de pe traseu astfel incat trenul sa ajunga cu bine la statie. Desi pare o treaba usoara nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil iar pe masura ce avansati in nivele superioare, va asteapta provocari care va vor da batai de cap. Cand ajungeti la o prapastie va trebui sa va opriti si sa pasati tasta space pentru a intra in meniul unde puteti construi podul. Folosind mouse-ul va trebui sa construiti podul, dar aveti grija sa-l faceti suficient de rezistent pentru a sustine greutatea trenului. Aveti grija deoarece jocul este contracronometru si daca nu terminati la timp de acoperit prapastiile, trenul va fi distrus si veti pierde. Daca trenul este distrus va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Pe masura ce avansati in nivele superiaore va asteapta noi provocari interesante. Dati tot ce aveti mai bun pentru a avansa cat mai mult si a ajunge in topul celor mai buni jucatori. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de indemanare cu trenuri, Construieste Poduri.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Construieste Poduri acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu trenuri noi, jocuri cu trenuri 2013, jocuri cu trenuri cu marfa, jocuri cu trenuri de armata, jocuri cu trenuri pc, jocuri cu trenuri vechi, jocuri cu trenuri cu vagoane, jocuri cu trenuri pentru copii, jocuri cu trenuri gratis, jocuri cu trenuri gratuite, jocuri cu constructii, jocuri de construit, jocuri cu trenuri de marfa, jocuri de indemanare, jocuri de perspicacitate, jocuri de construit poduri,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 81690 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Construieste Poduri, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

arad a spus 01.06.2018

imi pag picioru in el joc

gabi a spus 17.03.2018

foarte na?pa

casian a spus 31.10.2017

foarte urat

Miron Maxim a spus 27.09.2016

Imi place jocul acesta frumos si interesant

casian a spus 02.02.2016

de fejklllllllll.uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuiuuy

ovidiu a spus 01.12.2015

foarte tare jocul dar nu stiu cum sa trec de nivelul 3

buba a spus 12.10.2015

tare

jk,jl a spus 29.06.2014

e tare

alex a spus 27.02.2014

jo tare

gusti a spus 26.02.2014

e taree are dreptate luminita

luminita a spus 19.01.2014

fain jocul dar se incarca greu la inceput

casty a spus 18.01.2014

tare , fain

florin a spus 18.01.2014

tare de tot

jpj, a spus 19.11.2013

fain @☺☺ :poop:

f j a spus 18.09.2013

tare

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info