TRENUL DE MARFA - JOCURI CU TRENURI

TRENUL DE MARFA - JOCURI CU TRENURI

Cele mai populare JOCURI CU TRENURI

Descrierea jocului Trenul de Marfa:
Trenul de Marfa este un joc palpitant de indemanare care va va testa agilitatea si spiritul de observatie. Scopul jocului este sa traversati cu bine calea ferata si sa adunati toate vagoanele astfel incat trenul sa ajunga cu bine la statie. Desi pare o treaba usoara nu va grabiti sa judecati deoarece jocul este destul de dificil iar pe masura ce avansati in nivele superioare, va asteapta provocari care va vor da batai de cap. Folosind mouse-ul va trebui sa controlati directia in care va merge trenul si momentul inc are veti decupla vagoanele la locul potrivit. Va trebui sa interactionati cu lucrurile din jur astfel incat trenul sa agate vagoanele si sa o ia pe drumul cel bun catre statie. Pe masura ce avansati in nivele superioare va asteapta noi provocari interesante. Dati tot ce aveti mai bun pentru a avansa cat mai mult si a aduna cele mai multe puncte. Daca va descurcati bine si aveti un scor mare ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de indemanare Trenul de Marfa.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Trenul de Marfa acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu trenuri noi, jocuri cu trenuri 2013, jocuri cu trenuri cu marfa, jocuri cu trenuri de armata, jocuri cu trenuri pc, jocuri cu trenuri vechi, jocuri cu trenuri cu vagoane, jocuri cu trenuri pentru copii, jocuri cu trenuri gratis, jocuri cu trenuri gratuite, jocuri de indemanare noi, jocuri de indemanare gratis, jocuri de indemanare online, jocuri de indemanare cu trenuri, jocuri de perspicacitate,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 77570 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Trenul de Marfa, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

marius a spus 04.09.2015

nu e tare jocul, e de copiii de 4 ani

nnn a spus 16.02.2014

nnnhu

bendeach a spus 05.02.2014

la mine nu se blocheaza finca am wyndos 7

yana a spus 26.01.2014

est superb jocul ascestaa

naomi a spus 30.12.2013

ssssssssuuuuuuuuuupppppeeeeeeerrrrrr tttttaaaaarrrreeeee

RAT a spus 04.12.2013

TARE TARE TARE PE BALANS TATE

andrei v a spus 23.11.2013

este super dar mereu cand ma joc merge greu

andrei a spus 26.10.2013

supeeeeeeeeeeeeeeer tere e fain jocul nota:10000000000

valy a spus 24.08.2013

este super tare jocul cel ma bun joc cu trenuri

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info