COLOREAZA TRENURILE CHUGGINTON - JOCURI CU TRENURI

COLOREAZA TRENURILE CHUGGINTON - JOCURI CU TRENURI

Cele mai populare JOCURI CU TRENURI

Descrierea jocului Coloreaza Trenurile Chugginton:
Coloreaza Trenurile Chugginton este un joc intersant si educativ pentru copii, in care trebuie sa colorati mai multe locomotive de tren. Aceasta va fi treaba ta in acest joc: trebuie sa colorezi cat mai frumos toate imaginile cu locomotive. Odata jocul inceput va puteti apuca de treaba, dar fiti atenti ca aveti nevoie de multa perspicacitate si mai ales imaginatie pentru a combina culorile cat mai frumos. In partea stanga veti avea locomotivele, care sunt impartite in multe parti, reprezentand diferite obiecte si parti ale corpului. Fiecare parte este despartita prin contururi de celelalte si se va colora separat dupa propriul vostru plac. In partea dreapta aveti culorile pe care le puteti folosi pentru a colora locomotivele. Nu va faceti griji in privinta lor deoarece aveti o gama foarte variata de culori, trebuie doar sa aveti multa imaginatie si sa stiti cum sa le combinati. Daca cumva ati colorat una din partile imaginii cu o culoare pe care nu o vroiati, trebuie doar sa selectati culoarea dorita si sa colorati din nou acea parte. Dati tot ce aveti mai bun pentru a termina de colorat imaginile cu locomotive Chugginton.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Coloreaza Trenurile Chugginton acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu trenuri noi, jocuri cu trenuri 2013, jocuri cu trenuri cu marfa, jocuri cu trenuri de armata, jocuri cu trenuri pc, jocuri cu trenuri vechi, jocuri cu trenuri cu vagoane, jocuri cu trenuri pentru copii, jocuri cu trenuri gratis, jocuri cu trenuri gratuite, jocuri de colorat, jocuri cu culori, jocuri de desenat, jocuri de colorat trenuri, jocuri coloreaza trenurile chugginton,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 44681 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Coloreaza Trenurile Chugginton, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

daria a spus 26.01.2014

nu imi place culorile,pensulele si cu desentz

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info