HAZEL EXPLOREAZA NATURA - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

HAZEL EXPLOREAZA NATURA - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Hazel Exploreaza Natura:
Hazel Exploreaza Natura este unul din cele mai noi jocuri aparute in categoria bebelusilor in care aveti nevoie de indemanare si agilitate, deoarece fiecare nivel al jocului este contracronometru deci trebuie sa va indepliniti sarcinile inainte ca timpul sa se termine. Daca nu reusiti va trebui sa incepeti tot jocul de la inceput. Trebuie sa o ajutati pe Hazel sa se pregateasca de o zi in care va explora natura din zona unei ferme si din padure. Trebuie sa o ajutati pe Hazel sa puna in bagaj mai multe obiecte care vor fi trecute pe lista din partea stanga a ecranului. DUpa ce le gasiti va trebui sa o ajutati pe Hazel sa se imbrace bine pentru a pleca in expeditie alaturi de prietena ei. Odata ce ajungeti in natura trebuie sa gasiti anumite lucruri de colectie, precum flori, conuri de pin, scoici si asa mai departe. In acest joc veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hazel Exploreaza Natura acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu bebelusa hazel, jocuri cu exploratori, jocuri cu natura, baby hazel nature explorer, jocuri cu bebelusi hazel 2015, jocuri cu bebelusi hazel noi, jocuri cu baby hazel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2034 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hazel Exploreaza Natura, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Hazel Exploreaza Natura!

Made by www.firstpixel.info