MACARA SIMULATOR - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Macara Simulator:
Macara Simulator este un joc frumos aparut pe site-ul nostru, in care veti avea ocazia sa conduceti o macara. Trebuie sa o conduceti urmand semnele galbene de pe drum pana la locul de parcare marcat. Este destul de dificil dar sunt sigur ca daca sunteti atenti la drum veti reusi sa va indepliniti obiectivul cu succes inainte ca timpul sa se termine. Trebuie sa folositi sagetile pentru a conduce macaraua astfel incat sa nu intrati in obstacole, deoarece veti pierde o viata daca se intampla acest lucru. In acest joc va trebui sa incepeti nivelul de la inceput in doua cazuri: daca ramaneti fara vieti si daca vi se termina timpul si nu ati ajuns la parcare. In partea de jos e timpul si vietile deci trebuie sa fiti cu ochii pe ele. Pe masura ce avansati in nivele superioare va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes, de aceea trebuie sa munciti foarte mult.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Macara Simulator acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu macarale 3d, jocuri cu simulatoare, jocuri de parcat macarale, jocuri cu macarale, ultimate 3d crane simulator, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 23628 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Macara Simulator, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Macara Simulator!

Made by www.firstpixel.info