DESCENDENTII POTRIVESTE DULCIURILE - JOCURI CU DESCENDENTII

DESCENDENTII POTRIVESTE DULCIURILE - JOCURI CU DESCENDENTII

Cele mai populare JOCURI CU DESCENDENTII

Descrierea jocului Descendentii Potriveste Dulciurile:
Descendentii Potriveste Dulciurile este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, in care veti avea nevoie de calitati precum indemanare, spirit de observatie bine dezvoltat dar si agilitate, deoarece va trebui sa adunati in fiecare nivel un anumit punctaj inainte ca timpul sa se termine si nu este atat de usor precum pare. Trebuie sa schimbati locul dulciurilor intre ele astfel incat sa formati linii orizontale sau verticale de cel putin trei dulciuri de acelasi fel. Daca sunt mai multe veti primi mai multe puncte, deci fiti cu ochii in patru dupa cele mai bune oportunitati de a face puncte multe in cel mai scurt timp. Daca nu adunati cate puncte va trebuie inainte ca timpul sa se termine, trebuie sa incepeti jocul de la inceput. In acest joc ii aveti pe eroii nostrii din filmul descendentii alaturi de voi, care va vor sustine sa va indepliniti obiectivul cu succes si sa ajungeti in topul celor mai buni jucatori.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Descendentii Potriveste Dulciurile acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu dulciuri, jocuri cu bomboane, jocuri cu acadele, descendants bejeweled, jocuri cu descendentii 2015, jocuri cu descendentii disney channel, jocuri cu descendants,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2673606 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Descendentii Potriveste Dulciurile, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Descendentii Potriveste Dulciurile!

Made by www.firstpixel.info