MARIO CU MASINA DIFERENTE - JOCURI CU MARIO

MARIO CU MASINA DIFERENTE - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario cu Masina Diferente:
Mario cu Masina Diferente este cel mai nou joculet aparut in categoria masinutelor numai aici pe jocuri-friv.ro, care iti va testa indemanarea, agilitatea si spiritul de observatie. In acest joc veti avea nevoie de aceste calitati deoarece numai asa va veti indeplini obiectivul cu succes. In acest joc veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas astfel incat sa dati click pe diferentele gasite in imaginile cu soferul Mario. Veti avea imagini foarte frumoase cu Mario la volanul unor masini foarte rapde. Mario participa la niste curse de masini cand au fost facute aceste poze. Va trebui sa gasiti diferentele dintre pozele originale si niste copii. Este destul de dificil si trebuie sa fiti foarte atenti la detalii pentru a gasi toate diferentele inainte ca timpul sa se termine. Dati tot ce aveti mai bun pentru a ajunge pe podium, alaturi de cei mai buni jucatori, deoarece numai asa veti demonstra tuturor de ce sunteti in stare.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario cu Masina Diferente acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: mario car differences, jocuri cu diferente, jocuri cauta diferentele, jocuri gaseste diferentele, jocuri cu mario cu masina, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3024 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario cu Masina Diferente, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario cu Masina Diferente!

Made by www.firstpixel.info