MARIO CU BATUL POGO - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Mario cu Batul Pogo:
Mario cu Batul Pogo este un joc palpitant de aventura aparut pe acest site, jocuri-friv.ro, cel mai bun site de jocuri din tara, in care trebuie sa dati dovada de indemanare si agilitate. In acest joc veti avea nevoie de aceste calitati deoarece numai asa va veti indeplini obiectivul cu succes. Trebuie sa fiti atenti la instructiunile primite la inceput. Scopul este sa adunati toate diamantele si bonusurile din fiecare nivel. Desi pare simplu nu va grabiti sa subestimati dificultatea acestui joc, deoarece pe masura ce avansati in nivele superioare veti da de obstacole care iti vor da mari batai de cap si trebuie sa fiti foarte atenti pentru a va indeplini obiectivul cu succes. Trebuie sa fiti atenti deoarece acest joc cu Mario este pe timp, ceea ce inseamna ca daca nu adunati toate diamantele inainte ca timpul sa se termine veti fi nevoiti sa incepeti nivelul de la inceput. Va trebui sa folositi mouse-ul pentru a va deplasa la stanga si la dreapta.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mario cu Batul Pogo acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu pogo, jocuri cu batul pogo, pogo mario, jocuri cu sarituri, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2449 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mario cu Batul Pogo, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Mario cu Batul Pogo!

Made by www.firstpixel.info