CALUL SI PAIANJENII - JOCURI CU CAI

Cele mai populare JOCURI CU CAI

Descrierea jocului Calul si Paianjenii:
Calul si Paianjenii este un joc palpitant aparut in categoria cailor numai aici pe site-ul nostru, in care va trebui sa fiti foarte curajosi si perseverenti, astfel incat sa adunati cat mai multe puncte si sa aveti sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Va trebui sa folositi sagetile pentru a va deplasa cu calul astfel incat sa rezistati cat mai mult printre paianjenii uriasi de pe teren. Daca intrati intr-un paianjen veti pierde o viata si daca vi se termina toate vietile va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Va trebui sa sariti cu tasta space si sa alergati cu tasta shift. Incercati sa adunati de pe traseu cat mai multe cutii cu ajutorul mouse-ului deoarece veti primi puncte in plus, pe langa cele pe care le primiti pentru timpul pe care l-ati rezistat cu paianjenii. In partea de sus in stanga ecranului va fi cronometrul si vietile pe care le mai aveti.

Instructiuni: folositi sagetile pentru deplasare, space pentru a sari, shift pentru a alerga si mouse-ul pentru a colecta cutii
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Calul si Paianjenii acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu cai 3d, jocuri cu paianjeni, horse vs spiders, jocuri cu cai noi, jocuri cu cai 2015, jocuri cu cai de calarit, jocuri de calarit, jocuri cu echitatie, jocuri cu cai,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 29109 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Calul si Paianjenii, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

alexandra a spus 11.07.2016

este urat acest joc

boss a spus 04.06.2016

este cel mai urat joc

Emilia a spus 30.05.2016

Nici mie nu mi se deschide

ioana a spus 07.01.2016

Nu mi se deschide

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info