EVIE DE IMBRACAT - JOCURI CU DESCENDENTII

EVIE DE IMBRACAT - JOCURI CU DESCENDENTII

Cele mai populare JOCURI CU DESCENDENTII

Descrierea jocului Evie de Imbracat:
In acest joc o aveti in prim plan pe frumoasa Evie din filmul Descendentii, care iti va testa indemanarea si creativitatea. In acest joc veti avea nevoie de aceste calitati deoarece numai asa va veti indeplini obiectivul cu succes. In acest joc veti avea nevoie numai de mouse cu ajutorul caruia trebuie sa va indepliniti sarcinile pas cu pas astfel incat sa o faceti frumoasa pe Evie. Trebuie sa ii alegeti hainele potrivite stilului ei. Este destul de dificil dar daca sunteti atenti sunt sigur ca va veti descurca foarte bine. Veti avea foarte multe haine, accesorii si pantofi din care sa alegeti deci nu va faceti griji ca nu veti gasi ceva care sa va placa. Va sugerez sa incercati mai multe modele deoarece numai asa veti reusi sa faceti o tinuta perfecta pentru eroina noastra din Descendentii. Daca va place cum a iesit imaginea puteti sa o salvati in calculatorul personal sau sa o scoateti la imprimanta ca sa aveti o amintirea frumoasa cu acest joc.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Evie de Imbracat acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu evie, descendants evie dress up, jocuri cu descendentii 2015, jocuri cu descendentii disney channel, jocuri cu descendants,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 24660 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Evie de Imbracat, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Evie de Imbracat!

Made by www.firstpixel.info