DESCENDENTII CAUTA OBIECTELE ASCUNSE - JOCURI CU DESCENDENTII

DESCENDENTII CAUTA OBIECTELE ASCUNSE - JOCURI CU DESCENDENTII

Cele mai populare JOCURI CU DESCENDENTII

Descrierea jocului Descendentii Cauta Obiectele Ascunse:
Descendentii Cauta Obiectele Ascunse este cel mai nou joc aparut pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc veti avea nevoie de aceste calitati deoarece numai asa va veti indeplini obiectivul cu succes. Trebuie sa depistati obiectele ascunse in imagini. aveti o lista cu toate obiectele pe care trebuie sa le gasiti in partea de jos a ecranului. In partea de sus va fi timpul si vietile. Daca dati click pe imagine si nu gasiti unul din obiectele din lista veti pierde o viata. Daca vi se termina toate vietile trebuie sa incepeti jocul de la inceput. Daca se termina timpul si nu ati gasit toate obiectele din imaginile cu descendentii veti fi nevoiti sa reincepeti jocul. In acest joc veti vedea imagini inedite din filmul Disney, Descendentii.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Descendentii Cauta Obiectele Ascunse acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu obiecte ascunse, jocuri cauta obiectele ascunse, jocuri gaseste obiectele ascunse, descendants hidden objects, jocuri cu descendentii 2015, jocuri cu descendentii disney channel, jocuri cu descendants,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 21459 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Descendentii Cauta Obiectele Ascunse, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

felisiti a spus 20.08.2016

este foarte frumos

sara si andreea a spus 09.02.2016

dificil dar foarte frumos

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info