CURSA LUI SCOOBY - JOCURI CU SCOOBY DOO

Cele mai populare JOCURI CU SCOOBY DOO

Descrierea jocului Cursa lui Scooby:
Cursa lui Scooby este un joc palpitant aparut in categoria masinilor, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc veti avea nevoie de aceste calitati deoarece numai asa va veti indeplini obiectivul cu succes. Scooby are nevoie de ajutorul vostru deoarece trebuie sa ajunga cu bine la destinatie dar nu se descurca cu traseul dificil de pe plaja. Trebuie sa conduceti masina misterelor pana la finalul fiecarui nivel, peste obstacole, si sa adunati de pe drum cat mai multi hamburgeri ca sa primiti puncte in plus. Daca va descurcati bine si adunati multe puncte in acest joculet din categoria masinutelor ati putea avea sansa sa intrati pe podium, alaturi de cei mai buni jucatori. Pe masura ce avansati in nivele superioare va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes, de aceea trebuie sa munciti foarte mult.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Cursa lui Scooby acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: scooby doo, scooby doo drive 2, jocuri cu masini pe plaja, jocuri cu scooby doo cu masina, jocuri cu masina misterelor, jocuri cu scooby doo noi, jocuri scooby doo 2015, jocuri cu caini,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 10491 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Cursa lui Scooby, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

e a spus 19.10.2015

de ce nu puneti comentariu

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info