DESCENDENTII SI DULCIURILE - JOCURI CU DESCENDENTII

DESCENDENTII SI DULCIURILE - JOCURI CU DESCENDENTII

Cele mai populare JOCURI CU DESCENDENTII

Descrierea jocului Descendentii si Dulciurile:
Descendentii si Dulciurile este unul din cele mai noi jocuri aparute in categoria descendentilor, numai aici pe jocuri-friv.ro, care iti va testa indemanarea si agilitatea. In acest joc va trebui sa distrugeti toate dulciurile din fiecare nivel pentru a va indeplini obiectivul cu succes. Este o sarcina dificila dar sunt sigur ca daca sunteti atenti si va concentrati la misiune veti reusi sa va indepliniti obiectivul. Va trebui sa trageti cu dulciuri pentru a forma grupuri de cel putin trei dulciuri la fel. Incercati sa trageti in locurile cu mai multe dulciuri la un fel pentru a distruge mai repede toate bomboanele si pentru a aduna mai multe puncte. In acest joc cu Descendentii punctele au un rol important deoarece daca va descurcati bine puteti avea sansa sa intrati in topul celor mai buni jucatori. Va trebui sa fiti atenti la timp, deoarece jocul este contracronometru si daca nu distrugeti toate dulciurile inainte ca timpul sa se termine, va trebui sa incepeti jocul de la inceput.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Descendentii si Dulciurile acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: descendants candy shooter, jocuri cu bomboane, jocuri cu dulciuri, jocuri cu descendentii 2015, jocuri cu descendentii disney channel, jocuri cu descendants,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 11545 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Descendentii si Dulciurile, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

karina a spus 29.09.2018

E foarte tare

daiana a spus 24.03.2016

imi place da nu sa incarca

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info