HAZEL LA FESTIVALUL TOAMNEI - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

HAZEL LA FESTIVALUL TOAMNEI - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Hazel la Festivalul Toamnei:
Hazel la Festivalul Toamnei este un joc captivant aparut pe site-ul nostru care iti va testa calitati precum indemanare, agilitate si atentie. In acest joc veti avea nevoie de aceste calitati deoarece numai asa va veti indeplini obiectivul cu succes. Trebuie sa mergeti alaturi de Hazel la festivalul toamnei si sa o ajutati sa se distreze, astfel incat sa se incarce bara din partea de sus a ecranului care reprezinta fericirea lui hazel. Daca nu va indepliniti sarcinile inainte ca timpul sa se termine si Hazel este nefericita, veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. Trebuie sa folositi mouse-ul pentru a va indeplini sarcinile pas cu pas. Trebuie sa o duceti pe Hazel sa urmareasca un om care jongleaza. Hazel este uimita si vrea si ea sa incerce dar are nevoie de ajutor. DUpa aceea Hazel se va plimba pe la festival, va hrani animalele si va incerca mancarea facuta din recolta de anul acesta.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hazel la Festivalul Toamnei acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu festivalul toamnei, jocuri cu festivaluri, baby hazel harvest festival, jocuri cu bebelusi hazel 2015, jocuri cu bebelusi hazel noi, jocuri cu baby hazel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2341 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hazel la Festivalul Toamnei, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Hazel la Festivalul Toamnei!

Made by www.firstpixel.info