ELENA DIN AVALOR RANITA LA MANA - JOCURI CU ELENA DIN AVALOR

ELENA DIN AVALOR RANITA LA MANA - JOCURI CU ELENA DIN AVALOR

Cele mai populare JOCURI CU ELENA DIN AVALOR

Descrierea jocului Elena din Avalor Ranita la Mana:
Elena din Avalor Ranita la Mana este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si perspicacitatea. In acest joc va trebui sa aveti grija de printesa Elena care s-a ranit la mana. Aceasta are o aschie in mana pe care trebuie sa o scoateti cu ajutorul unei pensete. Veti avea in parte de jos toate ustensilele de care aveti nevoie pentru a va indeplini indatoririle de doctor. Meseria aceasta este foarte dificila si trebuie sa munciti cu atentie ca sa o salvati pe printesa Elena, sa o tratati fara sa simta durere, deoarece este foarte sensibila. Trebuie sa dati jos microbii de pe mana ei si sa bandajati rana provocata de aschie. Elena are mana unflata si trebuie sa puneti gheata pe ea astfel incat unflatura sa se retraga. In acest joc veti avea nevoie de mouse pentru a va indeplini sarcinile pas cu pas.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Elena din Avalor Ranita la Mana acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu doctori de mana, elena of avalor hand doctor, jocuri cu printesa elena din avalor, jocuri cu elena din avalor, jocuri cu elena din avalor la doctor, jocuri cu sofia intai, jocuri cu sofia noi, jocuri cu sofia 2015, jocuri disney junior, jocuri sofia the first,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1727 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Elena din Avalor Ranita la Mana, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Elena din Avalor Ranita la Mana!

Made by www.firstpixel.info