ELENA DIN AVALOR SI DIAMANTELE - JOCURI CU ELENA DIN AVALOR

Publicitate

ELENA DIN AVALOR SI DIAMANTELE - JOCURI CU ELENA DIN AVALOR

Cele mai populare JOCURI CU ELENA DIN AVALOR

Publicitate

Descrierea jocului Elena din Avalor si Diamantele:
Elena din Avalor si Diamantele este unul din cele mai noi jocuri aparute in categoria diamantelor in care trebuie sa adunati cat mai multe puncte inainte ca timpul sa se termine. Veti avea la dispozitie 3 minute pentru a aduna cat mai multe puncte alaturi de eroina noastra din desene animate, printesa Elena din Avalor. Trebuie sa folositi mouse-ul pentru a schimba locul diamantelor intre ele ca sa formati linii de cel putin trei diamante la fel. Cu cat sunt mai multe in linie cu atat primiti mai multe puncte deci fiti cu ochii in patru dupa cele mai bune oportunitati de a face puncte. Trebuie sa fiti atenti in partea de sus a ecranului la timp si la puncte. In dreapta va fi printesa Elena care va va face galerie ca sa adunati cat mai multe puncte, ca sa aveti sansa sa ajungeti pe podium alaturi de cei mai buni jucatori din lume.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Elena din Avalor si Diamantele acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: elena of avalor bejeweled, jocuri cu printesa elena din avalor, jocuri cu elena din avalor, jocuri cu sofia intai, jocuri cu sofia noi, jocuri cu sofia 2015, jocuri disney junior, jocuri sofia the first,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2199 de ori;

Publicitate

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Elena din Avalor si Diamantele, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Elena din Avalor si Diamantele!

Made by www.firstpixel.info