MAL TRATAMENTE FACIALE - JOCURI CU DESCENDENTII

MAL TRATAMENTE FACIALE - JOCURI CU DESCENDENTII

Cele mai populare JOCURI CU DESCENDENTII

Descrierea jocului Mal Tratamente Faciale:
Mal Tratamente Faciale este cel mai nou joc aparut in categoria descendentilor, in care va trebui sa o ajutati pe eroina noastra din film sa fie frumoasa. Aceasta are probleme cu tenul de aceea are nevoie de ajutor de la un medic dermatolog. Trebuie sa folositi mouse-ul in acest joc din categoria doctorilor pentru a va indeplini obiectivul cu succes. Va trebui sa fiti atenti la instructiunile primite ca sa stiti exact ce aveti de facut ca sa o tratati bine pe Mal ca sa fie frumoasa, deoarece acum are mari probleme cu tenul. Trebuie sa o dati cu gheata pe fata ca sa nu simta durerea, iar apoi sa folositi o siringa pentru a elimina cosurile mari de pe fata lui Mal. DUpa aceea trebuie sa scoateti aschile din fata si sa ii tratati ranile cu solutie. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru si lasati-ne un comentariu cu parerea voastra despre Mal din Descendentii.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Mal Tratamente Faciale acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu mal, jocuri cu tratamente faciale, jocuri cu doctori dermatologi, mal facial skin doctor, jocuri cu descendentii 2015, jocuri cu descendentii disney channel, jocuri cu descendants,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 2665739 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Mal Tratamente Faciale, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

adam cristian andrei a spus 16.10.2015

e frumos jocul

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info