HAZEL PROBLEME LA OCHI - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

HAZEL PROBLEME LA OCHI - JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Cele mai populare JOCURI CU BEBELUSI HAZEL

Descrierea jocului Hazel Probleme la Ochi:
Hazel Probleme la Ochi este un nou joc aparut in categoria bebelusilor care iti va testa indemanarea si perspicacitatea, deoarece numai asa veti reusi sa o ajutati pe Hazel sa se simta mai bine. Hazel este in curte si trebuie sa o ajutati sa sara coarda si sa se dea pe leagan. In curte apare si prietenul sau iepurasul si cei doi inalta un zmeu foarte frumos in aer, dar din pacate apare o tornada care le distruge zmeul, iar lui Hazel ii provoaca o iritatie la ochi. Hazel o striga pe mama ei care ii spune sa se spele bine pe ochi ca sa ii treaca durerea. Va trebui sa mergeti la baie cu Hazel si sa folositi apa ca sa o limpeziti bine la ochi. DUpa aceea trebuie sa folositi prosopul sa o stergeti pe fata si niste betisoare umede ca sa curatati praful din ochii bebelusei. Se pare ca inca este rosie la ochi deci trebuie sa mergeti la doctorul oftalmolog pentru un control. In acest joc aveti nevoie numai de mouse pentru a va indeplini sarcinile pas cu pas ca sa o ajutati pe Hazel sa se vindece la ochi.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hazel Probleme la Ochi acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu doctori de ochi, jocuri cu hazel la doctor, jocuri cu doctori de bebelusi, jocuri cu doctori oftalmologi, baby hazel eye care, jocuri cu bebelusi hazel 2015, jocuri cu bebelusi hazel noi, jocuri cu baby hazel,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3816 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hazel Probleme la Ochi, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Hazel Probleme la Ochi!

Made by www.firstpixel.info