ELENA DIN AVALOR IMPUSCA DULCIURILE - JOCURI CU ELENA DIN AVALOR

ELENA DIN AVALOR IMPUSCA DULCIURILE - JOCURI CU ELENA DIN AVALOR

Cele mai populare JOCURI CU ELENA DIN AVALOR

Descrierea jocului Elena din Avalor Impusca Dulciurile:
Elena din Avalor Impusca Dulciurile este unul din cele mai noi jocuri aparute pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si precizia deoarece numai asa veti reusi sa va indepliniti obiectivul cu succes, sa distrugeti dulciurile din fiecare nivel. Daca continuati sa trageti si se tot aduna dulciuri pana nu mai puteti sa trageti veti fi nevoiti sa incepeti jocul de la inceput. Elena din Avalor se bazeaza pe voi de aceea trebuie sa dato tot ce aveti mai bun ca sa distrugeti dulciurile cat mai repede, tragand cu dulciuri astfel incat sa aduceti la un loc cel putin trei feluri de bomboane. Va trebui sa folositi mouse-ul pentru a trage cu dulciuri cu Elena din Avalor. Daca terminati repede un nivel veti primi puncte in plus. Pe masura ce avansati in nivele superioare va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes, de aceea trebuie sa munciti foarte mult.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Elena din Avalor Impusca Dulciurile acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: elena of avalor candy shooter, jocuri cu dulciuri, jocuri cu bomboane, jocuri cu elena din avalor noi, jocuri cu elena din avalor 2016, jocuri cu printesa elena,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1303 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Elena din Avalor Impusca Dulciurile, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Elena din Avalor Impusca Dulciurile!

Made by www.firstpixel.info