SUPER MARIO SARITURI - JOCURI CU MARIO

Cele mai populare JOCURI CU MARIO

Descrierea jocului Super Mario Sarituri:
Super Mario Sarituri este cel mai nou joc aparut pe site-ul nostru, in care veti avea nevoie de indemanare si agilitate, deoarece numai asa il veti ajuta pe Super Mario sa ajunga cu bine la finalul fiecarui nivel. Acesta va sari prin teren pe o minge de fotbal si trebuie sa il ajutati sa treaca de obstacole, sa adune puncte si sa ajunga cu bine la finalul fiecarui nivel. Trebuie sa fiti atenti la drum deoarece daca intrati intr-un obstacole veti pierde o viata. Atunci trebuie sa reincepeti nivelul. Este mai grav daca vi se termina toate cele cinci vieti deoarece trebuie sa incepeti tot jocul de la inceput. va trebui sa folositi sagetile pentru a va deplasa cu Super Mario. Pe masura ce avansati in nivele superioare va fi din ce in ce mai dificil sa va indepliniti obiectivul cu succes, de aceea trebuie sa munciti foarte mult.

Instructiuni: folositi sagetile
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Super Mario Sarituri acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu sarituri, jocuri cu mingi de fotbal, jocuri cu super mario, super mario bouncing 2, jocuri cu mario noi, jocuri cu mario 2015, jocuri cu mario,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 1662 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Super Mario Sarituri, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Super Mario Sarituri!

Made by www.firstpixel.info