DORA SALVATOAREA - JOCURI CU DORA SI DIEGO

DORA SALVATOAREA - JOCURI CU DORA SI DIEGO

Cele mai populare JOCURI CU DORA SI DIEGO

Descrierea jocului Dora Salvatoarea:
Dora Salvatoarea este un joc palpitant de indemanare care va va testa agilitatea si precizia. Scopul jocului este sa o ajutati pe DOra sa salveze niste animale care sunt prinse in niste bule de aer. Ca sa salvati animalele va trebui sa le nimeriti cu o minge de fotbal. astfel bula de aer se va sparge. Desi pare o treaba usoar anu va grabiti sa judecati deoarece trebuie sa fiti foarte agili iar pe masura ce avansati va va fi tot mai greu sa salvati toate animalele. Aveti grija sa nu scapati mingea de fotbal deoarece veti pierde o viata. Daca vi se termina toate vietile veti pierde si va trebui sa incepeti jocul de la inceput. In functie de cate animale ati salvat veti pirmi un anumit punctaj. Daca va descurcati bine si aveti un scor mare ati putea ajunge in topul celor mai buni jucatori. Acordati-ne un like daca v-a placut jocul nostru de indemanare Dora Salvatoarea.

Instructiuni: Folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Dora Salvatoarea acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu dora noi, jocuri cu dora gratis, jocuri cu dora online, jocuri cu dora frumoase, jocuri cu dora si animalele, jocuri cu animale, jocuri de indemanare cu dora, jocuri dora animal rescuer, jocuri de indemanare, jocuri de perspicacitate, jocuri de agilitate, jocuri cu dora pentru copii, jocuri cu mingi, jocuri cu jonglerii,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 51661 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Dora Salvatoarea, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

ariana a spus 04.01.2014

numerge

ana ggeanina a spus 19.10.2013

ce mai cf mie dor deb tine

Jocuri-friv.ro

Made by www.firstpixel.info