HOTII DE CAMIOANE - JOCURI CU CAMIOANE

Cele mai populare JOCURI CU CAMIOANE

Descrierea jocului Hotii de Camioane:
Hotii de Camioane este un joc palpitant aparut pe site-ul nostru, care iti va testa indemanarea si logica. In acest joc veti avea nevoie de aceste calitati deoarece numai asa va veti indeplini obiectivul cu succes. SCopul jocului este sa opriti hotii de camioane inainte sa treaca de pod si sa ajunga in afara Europei. Acestia au venit de departe sa fure camioane din Europa si trebuie sa ii opriti inainte sa treaca granita. Trebuie sa puneti explozibil pe pod, in locuri bine gandite astfel incat cand explozibilul e detonat, podul sa fie distrus si camionul sa cada in prapastie. Este destul de dificil deoarece trebuie sa va ganditi bine la locurile in care trebuie sa amplasati bombele. In partea de jos in stanga este butonul pe care trebuie sa apasati ca sa detonati bombele. Daca camionul nu cade in prapastie veti fi nevoiti sa incepeti nivelul de la inceput. Veti avea nevoie de mouse pentru a pune bombele.

Instructiuni: folositi mouse-ul
Pe langa sfaturile oferite mai sus te rugam sa fii atent si in cadrul jocului Hotii de Camioane acolo unde ti se vor prezenta in totalitate instructiunile de care ai nevoie pentru a te juca.

Expresii asemanatoare jocului: jocuri cu hoti, jocuri cu bombe, jocuri cu explozibil, terrorist despoiler in europe, jocuri cu camioane noi, jocuri cu camioane mari, jocuri cu camioane monstru, jocuri cu camioane 3d, jocuri cu tiruri 3d, jocuri cu camioane 2015,

Jucatorii Jocuri-Friv.ro l-au jucat de 3368 de ori;

Logheaza-te

Daca inca nu ai un cont pe Jocuri-friv.ro fa-ti unul chiar acum! Este foarte simplu, nu necesita timp si vei putea intra in TOP-ul membrilor, pe langa alte facilitati!

Parerea ta Conteaza!

Te invitam sa iti spui si tu parerea despre Hotii de Camioane, folosindu-te de un limbaj decent! In functie de comentariile pe care le primim la jocurile oferite vom sti pe viitor ce jocuri sa adaugam.

Citeste si comentariile prietenilor tai!

Fii primul care comenteaza jocul Hotii de Camioane!

Made by www.firstpixel.info